Route

Uitspanning de Nachtegaal, prachtig gelegen in een beschermd natuurgebied tussen Maastricht en Valkenburg aan de Geul, in het Heuvelland van Zuid-Limburg, is door haar centrale ligging zeer eenvoudig te bereiken vanuit diverse richtingen.

Openbaar vervoer

Het NS-station Meerssen aan de spoorlijn Maastricht-Heerlen, heeft elk kwartier een trein naar Heerlen en Maastricht, is slechts een goede kilometer verwijderd van Uitspanning de Nachtegaal. De route is eenvoudig, bij het verlaten van het station gaat u direct rechts de overweg over en dan direct links de Parallelweg in (parallel aan het spoor). U loopt tot aan de bocht waar de weg links afbuigt naar de overweg. In de bocht gaat u echter direct rechts af de Veeweg in en na goed 5 minuten lopen bent u bij Uitspanning de Nachtegaal.

Navigatie instellen op: 
Gemeentebroek 6 – 6231 RV Meerssen Lb – Nederland
Coördinaten: 50˚ 52’ 29” N en 5˚ 45’ 44” O

Belangrijk: auto’s mogen NIET hoger (maximaal!) zijn dan 2m80 (onderdoorgang autoweg)

Bekijk de route op Google Maps:

Auto

Vanuit de richting Maastricht / Luik 
U neemt de autosnelweg A79 richting Heerlen – Aken/Aachen. Op de A79 neemt u afslag Meerssen. Aan het einde van de uitrit gaat u links af richting Meerssen. U gaat na 300 meter de overweg over en komt na ca. 300 meter aan een rotonde en hier gaat u driekwart naar links een stijl bergje naar beneden, wederom de overweg over. Direct na de overweg, in een bocht, gaat u links af de Veeweg in en na goed 500 meter bent u bij de Uitspanning de Nachtegaal.

Vanuit de richting Heerlen / Aken 
U neemt de autosnelweg A79 richting Maastricht. Op de A79 neemt u afslag Meerssen. Aan het einde van de afrit gaat u linksaf, daarna aan het einde van de weg rechtsaf richting Meerssen. U komt na 300 meter aan een rotonde en hier gaat u driekwart naar links een stijl bergje naar beneden, de overweg over. Direct na de overweg, in een bocht, gaat u links af de Veeweg in en na goed 500 meter bent u bij de Uitspanning de Nachtegaal.

Vanuit de richting Eindhoven / Amsterdam
U rijdt op de autosnelweg A2 en na Vliegveld Maastricht-Aachen Airport neemt u de afslag Meerssen / Valkenburg.
Aan het einde van deze afslag is een rotonde en u gaat driekwart naar links, onder 2 autoweg bruggen door, u komt nu weer aan een rotonde en u gaat een kwart naar rechts, richting Maastricht. Op de volgende rotonde gaat u driekwart naar links richting Meerssen, u volgt deze weg en komt voorbij het station Meerssen aan uw rechterhand, u gaat rechts de overweg over en dan direct naar links de Parallelweg in (parallel aan het spoor). U volgt deze weg tot de bocht waarin hij links afbuigt naar de overweg. U gaat echter in deze bocht direct rechts af de Veeweg in en na een paar minuten bent u bij Uitspanning de Nachtegaal.

Belangrijk:
Vervoer hoger dan 2m80 kunnen deze route via de Veeweg NIET nemen, daar de autoweg onderdoorgang maximaal 2,80 meter is.
Er is een alternatieve route. Neemt u ruim op tijd contact op met Uitspanning De Nachtegaal om af te spreken om op deze alternatieve route de poort door het natuurgebied naar de Nachtegaal te laten openen.

 

 

Galloway runderen